Je digitaal comfort dankzij de PCS specialisten

Ons team zet u als gebruiker centraal. Niet de toestellen of de software is het belangrijkst, maar er voor zorgen dat de gebruiker er optimaal mee weg kan.
Digitaal comfort

Deze missie begint bij de aanschaf van een toestel. Onze digitale specialisten bespreken uw noden, en stellen u de juiste toestellen voor. Zij weten wat u wenst. Daarom begeleiden zij u verder. Onze medewerker stelt u tal van vragen, en zorgt dat het toestel volgens uw wensen werkt. Het is zo veel leuker als alle functies in één keer goed werken. U doet immers heel veel met uw computer of smartphone.

Daarna bent u succesvol aan de slag. En zo wilt u het ook houden. Onze professionals staan klaar om u, vanop afstand, de nodige support te leveren.

Digitale veiligheid

Veiligheid is een onmisbaar element in de comfortabele digitale wereld.  Cybercriminaliteit is alomtegenwoordig. Alleen, weinigen beseffen de ernst ervan. U doet een check-up, en u denkt dat u veilig bent. 

Maar dat is bijlange niet voldoende. Een permanente beveiliging is nodig. Via onze ‘security diensten’ zorgen wij daarvoor. We zorgen dat uw computer dagdagelijks, zonder dat u daarvoor moet langskomen, zo goed als mogelijk beveiligd is. Want wat veilig is, is ook comfortabel!

Service

En heeft u ook nog andere support vragen? Ook dan kunnen we u helpen. Op afstand. Via een apart telefoonnummer regelt u een afspraak met een van onze specialisten, die u verder helpt om uw toestel in orde te brengen. 

Onze service abonnementen bieden maximale comfort.

Maak een afspraak

Bij PCS nemen we graag de tijd voor je verzoek. Wat uw belang ook is, maak gerust een afspraak.
Het bespaart je onnodige wachttijd en zorgt ervoor dat de specialist voor jouw verzoek beschikbaar is.

Scroll naar boven