Waarom PCS?

Omdat we willen dat uw digitale toestellen goed gebruikt worden

Meer dan twintig jaar geleden studeerde ik af aan de K.U.Leuven. Aan de faculteit Toegepaste Economie kon je toen richtingen combineren van Kwantitatieve bedrijfseconomie, en beleidsinformatica. Ik verkoos die richtingen, ervan overtuigd dat IT een belangrijk hulpmiddel zou worden. Destijds werden computers aangeschaft voor boekhouding, of tekstverwerking. Een telefoon werd aangeschaft om … te telefoneren.

De digitale wereld: we zijn verbonden

Vandaag doen we met één digitaal apparaat honderden dingen. Ja, op één apparaat. Het maakt ons leven aangenamer. Uw  digitaal toestel is onmisbaar geworden. Al onze diensten staan daarom in functie van deze missie: u als thuisgebruiker of professionele gebruiker wenst comfortabel de mogelijkheden van uw digitale apparaten te benutten. Omdat uw computer of smartphone met het internet verbonden is, staat cyberveiligheid als hoogste prioriteit. Onze diensten zijn uitgebreid om u op een goedkope manier maximaal te beveiligen tegen digitale aanvallen.

Comfort in de digitale wereld

Wilt u genieten van digitaal comfort? Wilt u zich veilig voelen in de digitale wereld? Wilt u comfortabel met uw programma’s kunnen werken en genieten van een goede begeleiding en opvolging? Neem met ons contact op. Ik hoop dat ons enthousiasme en professionalisme u overtuigen om met ons de digitale snelweg in alle comfort en veiligheid te berijden.

Peter Demuynck

Algemeen directeur PCS

Wat zeggen onze klanten?
Overtuig uzelf
Wat zeggen onze klanten?
Overtuig uzelf
Scroll naar boven