Waarom PCS?

Met PCS heb je alle diensten onder één dak – als lokaal aanspreekpunt voor klanten in Knokke of softwareontwikkelaar voor bedrijven in heel België of over de grens.

Vanuit de thuisbasis in Knokke-Heist, bedienen we zo tal van klanten, verspreid over gans België. Ons ‘digital center’ is helemaal geen winkel meer. Met workshops en demonstraties wordt u duidelijk gemaakt wat de nieuwe mogelijkheden zijn, en hoe u ze kunt introduceren in uw organisatie, of ook thuis.

Uniek ligging

Onze ligging is uniek. Via de showroom bedienen we lokale thuisgebruikers, als lokaal Telenet Center zijn we op de hoogte van het reilen en zeilen van de typische ‘kust’ problematiek  (zoals Tweede verblijvers, rijgnetten). Ook heel wat managers vinden hun homedesk in Knokke en omstreken. Dankzij onze infrastructuur afdeling kunnen deze mensen bij ons terecht. Onze specialisten spreken immers dezelfde taal als de IT afdelingen van hun bedrijf. Wij zorgen er op die manier voor dat u thuisbureau comfortabel en veilig ingericht is en naadloos integreert met de IT van uw bedrijf.

KMO oplossingen

Daarnaast bedienen we tal van KMO’s over België verspreid met onze software oplossingen. Op basis van Sage 100 en Odoo hebben wij tal van KMO’s over de jaren heen geautomatiseerd, en onderhouden.

Focus op klanttevredenheid

Of je nu een particuliere of zakelijke klant bent, ons doel is jouw tevredenheid. Want de beste referentie is een tevreden klant.

Wat zeggen onze klanten?
Overtuig uzelf
Wat zeggen onze klanten?
Overtuig uzelf
Scroll naar boven